Neem contact optel. 026 325 70 65

’t Wijnhuys

Van je passie, uit bevlogenheid, je beroep maken dat is de grondslag van 't Wijnhuys. Sinds 2007, stevig verankerd, midden in het centrum van het prachtige oude stadje Huissen, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.
Een stadje met veel speciaal zaken en een Bourgondische inslag.

't Wijnhuys, geleid door eigenaresse Marianne Charbon biedt u, samen met haar gedreven en ervaren collega's, een ruime en brede keuze op het gebied van wijn, whisky, binnen- en buitenlands gedistilleerd. Een assortiment wat overigens regelmatig aangepast wordt aan de vraag van onze klanten en natuurlijk aan alle nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Buiten dit mooie en trendy dranken assortiment, kunt u bij 't Wijnhuys goed slagen voor bijpassende cadeauartikelen, zoals o.a. glaswerk, karaffen en wijnkoelers.
Al uw cadeaus worden met veel zorg voor u ingepakt.

Wijn en spijs combinaties zijn voor ons super leuke en interessante uitdagingen en sinds 1 mei 2018 hebben wij nog meer gebruik gemaakt van onze kennis en de expansie mogelijkheden van wijn/spijs combinaties ten volle uitgebuit!
Verhuisd naar een nieuw pand op de Markt 12 te Huissen, 10 meter verder van ons oude pand, zijn wij een samenwerking  aangegaan met Hier & Nu Kooklokaal.
De aanwezigheid van chef Maartje van Druyten geeft onze clientele de mogelijkheid om heerlijke wijn/spijs diners (va 8 personen) te boeken, wijnproeverijen, zowel particulier als zakelijk, met bijpassende hapjes etc. 
Elke maand is er een Wine&Dine met een bepaald thema, zie hiervoor onze agenda.

Ook voor wijnproeverijen op locatie kunt u bij ons terecht.

Wij ontvangen u graag......

 
Voor infomatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief?

Wil u op de hoogte blijven van de laatste acties en nieuws. Laat dan uw naam en e-mail adres achter, zodat wij u onze nieuwsbrief kunnen sturen.

'Les Vins des Femmes'

Heeft u interesse in wijn? Wilt u ook eens wat anders proberen, kijken of dat bevalt,
niet altijd hetzelfde, maar het voor uzelf wat spannender en uitdagender maken?

Ontvang elke 2 maanden een proefpakket. en ontdek de prachtige wereld van wijn.

Wilt u meer weten of lid worden kijk dan hier voor meer informatie.

© 2019 Wijnhuys.com / alle rechten voorbehouden / 6i © 2019 / Loaded in 0,1232 seconds