Neem contact optel. 026 325 70 65

’t Wijnhuys

Van je passie, uit bevlogenheid, je beroep maken dat is de grondslag van 't Wijnhuys. Sinds 2007, stevig verankerd, midden in het centrum van het prachtige oude stadje Huissen, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

't Wijnhuys, geleid door eigenaresse Marianne Charbon biedt je, samen met haar gedreven en ervaren collega's, een ruime en brede keuze op het gebied van wijn, whisky, binnen- en buitenlands gedistilleerd. Een assortiment welk constant wordt aangepast aan de vraag van onze klanten en natuurlijk aan alle nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Buiten dit mooie en trendy dranken assortiment, kan je bij 't Wijnhuys goed shoppen voor bijpassende cadeauartikelen, zoals o.a. glaswerk, karaffen, wijnkoelers etc.
Al je cadeaus worden met veel zorg ingepakt.

Wijn en spijs combinaties zijn voor ons super leuke en interessante uitdagingen en sinds 1 mei 2018 hebben wij nog meer gebruik gemaakt van onze kennis, onze ervaring en de expansie mogelijkheden van wijn/spijs combinaties ten volle uitgebuit!
De aanwezigheid van chef Maartje van Druyten geeft onze gasten de mogelijkheid om heerlijke wijn/spijs diners (va 8 personen) te boeken. Tevens kan je bij 't Wijnhuys genieten van bv een high wine, een wijnproeverij, zowel particulier als zakelijk, met bijpassende hapjes etc. 

En uniek in de regio, vanaf zomer 2020, hebben wij een heerlijk 'wijnterras', waar  je verwend wordt met wijnen uit ons assortiment  per glas of per fles.
De zon schijnt hier tot in de late uurtjes.....

Wij ontvangen je graag......

 
Voor infomatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief?

Wil u op de hoogte blijven van de laatste acties en nieuws. Laat dan uw naam en e-mail adres achter, zodat wij u onze nieuwsbrief kunnen sturen.

'Les Vins des Femmes'

Heeft u interesse in wijn? Wilt u ook eens wat anders proberen, kijken of dat bevalt,
niet altijd hetzelfde, maar het voor uzelf wat spannender en uitdagender maken?

Ontvang elke 2 maanden een proefpakket. en ontdek de prachtige wereld van wijn.

Wilt u meer weten of lid worden kijk dan hier voor meer informatie.

© 2023 Wijnhuys.com / alle rechten voorbehouden / 6i © 2023 / Loaded in 0,0266 seconds